Dan Panţoiu şi Asociaţii

SOCIETATE CIVILĂ PROFESIONALĂ DE AVOCATURĂ

 
 

Home

 

Despre noi

 

Echipa

 

Garantii

 

Servicii

 

Onorarii

 

Contact

 
 
       Societatea Civila Profesionala de Avocaţi Dan Panţoiu si Asociaţii se dedica oferirii unor servicii profesioniste, la un înalt grad de competenta, acordându-se mare atenţie eticii profesionale. In efortul nostru ne angajam la următoarele:
 
•    Vom tine sub stricta confidenţialitate toate conversaţiile, comunicaţiile si informaţiile primite din partea dumneavoastră pe tot parcursul relaţiilor noastre profesionale. Nu vom dezvălui secretele si confidentele dvs. nimănui fără acord prealabil
 
•    Vom urmări scopurile pentru care am fost angajaţi fără nici o întârziere. In schimb, aşteptam din partea dvs. cooperare deplina, acordata la timpul potrivit. Totuşi, nu putem garanta controlul total asupra tuturor aspectelor muncii noastre, mai ales cu privire la implicarea terţelor părţi sau la

 
  desfăşurarea activităţilor judiciare având in vedere caracterul public al dezbaterilor în instanţa.  
     
 

•    Întotdeauna percepem onorarii fireşti, proporţionate cu activităţile desfăşurate. Vom delega activităţile in mod cat mai eficient pentru a micşora la maximum costurile pentru dvs. De asemenea va vom pune la dispoziţie din timp, la solicitarea dvs., fişe ce vor reflecta pe deplin activităţile desfăşurate pentru dvs. cat si onorariile aferente acestora.

 

•   Vom programa întâlniri la cererea dvs. ori de cate ori veţi considera necesar pentru a clarifica serviciile oferite si onorariile practicate de Societatea noastră. In cazul in care nu sunteţi satisfăcuţi de serviciile noastre sau daca veţi considera ca nu ne-am respectat vreun angajament asumat, se va lua legătura cu avocatul responsabil de problema dvs. pentru a încerca o soluţionare amiabila a diferendului. Vom încerca sa soluţionam in mod corect şi cât mai direct nemulţumirile dvs.

 

•     Corespondenta cu clienţii se va derula cu promptitudine.

•     Problemele si eventualele neînţelegeri legate de facturare vor fi soluţionate expeditiv. Toate onorariile şi cheltuielile vor fi explicate cât mai detaliat. In cazul apariţiei unor depăşiri neaşteptate de buget sau a necesităţii unor prestaţii suplimentare veţi fi informaţi din timp pentru a putea lua decizia potrivită. Avocatul responsabil cu problema dvs. vă va explica în detaliu prima factură pentru a ne asigura ca fiecare element inclus este clar exprimat si uşor de înţeles. Facturile vor fi expediate către clienţi din timp, cu avizare anterioară.

 
 
 

Raport Cookies  |  Politica de Cookies  |  Acord de Confidentialitate  |  Termeni si Conditii