Dan Panţoiu şi Asociaţii

SOCIETATE CIVILĂ PROFESIONALĂ DE AVOCATURĂ

 
 

Home

 

Despre noi

 

Echipa

 

Garantii

 

Servicii

 

Onorarii

 

Contact

 
 
       Esenţial
 

       Societatea Civila Profesionala de Avocaţi “Dan Panţoiu si Asociaţii” a decis sa elimine toate costurile “suplimentare” ce încărca de obicei factura unui avocat. Cu toate ca am implementat un sistem informatic performant ce include reţea computerizata, acces permanent la Internet, e-mail si procesarea automatizata a documentelor, am decis sa nu încărcam facturile clienţilor noştri pentru aceste servicii. Mai mult chiar, nu facturam separat copierea, transmiterea prin fax, tipărirea si scanarea de documente pentru clienţii noştri. De asemenea nu facturam costurile pentru timbrarea corespondentei ordinare locale si nici deplasările avocaţilor noştri in Piteşti.

 
       Onorarii avantajoase pentru serviciile de consultanta

 
 
 

       Consideram foarte importanta informarea clienţilor de la începutul relaţiei contractuale cu privire la valoarea onorariilor orare si la numărul aproximativ de ore necesar rezolvării problemei înfăţişate. In unele cazuri pot fi negociate acorduri care să prevadă un sistem de facturare mai avantajos pentru client, cu o valoare de facturare mai mica decât prin calcularea aritmetica a numărului de ore efectiv lucrate înmulţit cu valoarea de facturare orara.

 

       In acest context, onorariile noastre orare sunt rezonabil mai mici decât cele percepute de alte societăţi si cabinete de avocaţi cu aceeaşi experienţa si care oferă servicii similare celor oferite de noi, societatea noastră acordând în mod gratuit prima întâlnire de consultanţă, şi adaptându-ne onorariile nevoilor exprimate de clienţi.

 

       Avocaţii noştri încearcă sa reducă pe cat posibil costurile oricărui litigiu, atât onorariile cat si celelalte cheltuieli de judecata. In momentul in care sugeram o strategie întotdeauna oferim si o estimare a costurilor asociate.

 
 
 

Raport Cookies  |  Politica de Cookies  |  Acord de Confidentialitate  |  Termeni si Conditii